Brands Scandinavia Shop 2012

Brands Scandinavia Shop

Brands Scandinavia -kaupan värikäs tuotevalikoima houkuttelee ohikulkijoita

VR:n 150 v –juhlavuoden kunniaksi ja päivittäisen ihmisvirran iloksi Brands Scandinavia avasi VR:n vanhan lippumyymälän paikalle design-myymälän. Myymälä toimii aluksi pop up –periaatteella ja on toiminnassa elokuuhun asti. Sen jälkeen katsotaan jatko.

Brands Scandinavia –kauppa sijaitsee mittavan ihmisvirran varrella. Rautatieaseman päivittäinen liikenne on peräti 200.000 henkilöä vuorokaudessa. Joukossa on matkustajia, saattajia, turisteja ja läpikulkijoita.

”Muutaman viikon kokemuksella voidaan sanoa, että ihmisvirrasta moni on jo poikennut katsastamaan myymälän. Värikäs ja hintaluokaltaan laaja tavaravalikoima houkuttelee yhtälailla turistin kuin päivittäiskulkijan kauppaan”, kertoo Brands Scandinavian toimitusjohtaja Harri Johansson.

Tuotevalikoima koostuu pohjoimaisten suunnittelijoiden tuotteista ja joukossa on sekä edullisia käyttöesineitä että arvolahjoja. Kaiken hintaisille tavaroille yhteistä on korkea laatu. Valikoimassa on avaimenperiä, mukeja, laukkuja, valaisimia, kodintekstiileitä, julisteita, postikortteja ja koruja. Suunnittelijat ovat sekä uusia nuoria että tunnettuja brändejä.

Jos kaupan konsepti onnistuu, niin sitä viedään myös muihin maihin. Ensimmäisenä suunnitelmissa on Kiina.

Brands Scandinavia -kauppa on avoinna ma-pe klo 9-19, la 9-18 ja su 10-18.