Press release in Finnish

HABITARE

EERO AARNIO - 80 vuotta kuplivaa muotoilua

Tervetuloa juhlistamaan Eero Aarnion idearikkaita vuosikymmeniä yhteisosastollemme 7t31 Habitare Ahead! halliin 12 -16.9.2012.

Tapahtumia osastolla:
Keskiviikko 12.9 klo 12.00 – 13.00 lehdistötilaisuus
- Eero Aarnion haastattelu
- musisointia Copacabana- kitaralla
- juhlamalja

Kunnianosoituksena ikivihreälle ja -vireälle suomalaisen muotoilun suurmiehelle Eero Aarniolle (s. 21.7.1932) haluamme tuoda esille hänen uusimpia ideoitaan pitkän historian siivittämänä.

Habitare Ahead! on kansainvälisenä tapahtumana mitä mainioin avaus tiivistää yritysten yhteistyötä vientiponnisteluiden kuten myös kotimaan näkyvyyden edistämiseksi. Monipuolisena muotoilijana Eero Aarnio tuo yhteistyökumppaneiden mallistoihin oman näköisensä muotomaailman.

Hänen tuotteensa ovat saaneet tunnustusta ympäri maailman, saavuttaneet klassikkoaseman ja päässeet museovitriineihin. Paljon on silti tehtävissä tietoisuuden lisäämiseksi ja käyttäjäkunnan laajentamiseksi.

Keräämme messuvierailta parhaita muistoja ja sekä kokemuksia Eeron tuotteiden tiimoilta. Monille tuotteet tuovat varmasti muistumia vuosien varrelta. Nuoremmille kävijöille kenties avautuu aivan uusi elämys ja tuttavuus.

Yksi ikoneista, Pony ennakoi jo tulevaa juhlavuotta 2013, jolloin sen syntymästä tulee kuluneeksi 40 -vuotta. Nyttemmin originaali on saanut seurakseen pienemmän Ponyn sekä koruja ja kattaustuotteita. Ponyja on saatavilla jopa metreittäin. Jos ette osaa kuvitella, mihin kaikkeen Pony kumppaneineen ehtikään ennen 50-vuotisjuhliaan, niin uskomme, että Eero kyllä keksii.

Eero Aarnio - edelleen uutta luovana suunnittelijana - toimii parhaana kannustimena WDC Helsinki 2012 vuoden tuleville polville; kuinka sitkeästi ja pelottomasti muotoilijan tulee noudattaa visioitaan ja uskoa ideoihinsa.

Tavoitteemme ei ole jättää yhteistyöyritysten esiintymistä vain yksittäiseksi tapahtumaksi. Jatkossa on suunnitteilla esittäytymistä muissa alan kansainvälisissä tapahtumissa.

Lisätietoja on saatavilla osastolta 7t31 Brands Scandinavia / Design Eero Aarnio sekä kaikilta hänen tuotteittaan markkinoivien ja myyvien yritysten yhteyshenkilöiltä.

BRANDS SCANDINAVIA

Käytännöllistä ja kaunista, kestävää ja toimivaa. Brands Scandinavia on suomalainen tuotemerkki, jonka tuoteideoiden takana on joukko tunnettuja suomalaisia suunnittelijoita. Laadukkaat tuotteet innostavat kokeilemaan ja uudistamaan ilmettä kotona, toimistossa tai missä vain.
www.brandsscandinavia.com

www.DesignEeroAarnio.com - virallinen verkkokauppa

"Täältä löydät uusimmat tuotteeni sekä kaikki alkuperäiset klassikot" -Eero Aarnio
SHOP and SHOWROOM HELSINKI, Erottajankatu 19, 00130 Hki.
www.DesignEeroAarnio.com

EUROKANGAS

Kotimainen Eurokangas Oy on 67 vuotta vanha perheyritys ja kangasmyynnin markkinajohtaja. Suomessa on 31 palvelevaa kangasmyymälää ja valtakunnallinen yritysmyynti Eurokangas Pro. Konsernin liikevaihto on yli 30 milj. euroa ja se työllistää yli 400 henkeä. Eurokangas tarjoaa kattavan sisustus- ja vaatetustekstiilivalikoiman lisäksi asiantuntevaa palvelua suunnittelusta ja ompelusta asentamiseen asti.

Metrikaupalla Eero Aarniota

Eero Aarnion tutut hahmot seikkailevat monikäyttöisillä puuvillakankailla, jotka ovat saatavilla vain Eurokankaasta. Syksyn 2012 uutuuskuoseja ovat Moose-, Ghost-, Auto- ja Racer-kankaat, jotka esitellään Habitaressa sekä jokaisessa Eurokankaan myymälässä kautta Suomen.
www.eurokangas.fi

INNOJOK OY

Innojok Oy on suomalainen valaisinalan yritys, joka suunnittelee, valmistaa, maahantuo ja markkinoi erilaisiin käyttötarkoituksiin valaisimia sekä kirkasvaloja. Innojokin tuotemerkkejä ovat Innolux Design ja Innosol. Innolux Design -malliston valaisimet ovat ajattomia klassikoita sekä tunnettujen suomalaisten muotoilijoiden moderneja nykypäivän malleja. Innosol on puolestaan johtava tuotemerkki Suomen kirkasvalomarkkinoilla.
www.innojok.fi

LUMOAVA

Lumoavan kauneus syntyy kontrasteista, joita Lumoavassa luodaan ja eletään keskellä pohjoisen karun kauniita maisemia. Lumoava kertoo tarinaa ajastamme, elämästämme ja ainutlaatuisesta suomalaisesta korumuotoilusta.
www.lumoava.fi

PLASTEX DESIGN

PlastexDesign on vuonna 1936 perustetun Plastexin uusin tuoteperhe, jossa yhdessä maailman parhaiden suunnittelijoiden kanssa luodaan upeita designtuotteita. Jokaisella tuotteella on oma uniikki tarinansa ja oma filosofinen taustansa, jotka yhdessä tukevat muotoilun arvoa ja kauneutta. Meidän tavoitteemme on auttaa sinua muotoilemaan arkeasi!
www.plastexdesign.com

09/2012